Toen ik moe was van zoeken, leerde ik vinden

Cynthia Beumer

"Ik ben geraakt door de mens die zichzelf de vraag durft te stellen: “Wat kan ik zelf doen om mijn leven te veranderen?” Ik creëer voor hen een plek om te kunnen groeien, zodat zij bewuster gaan leven."
Cynthia Beumer, registertherapeut BCZ®

In 1992 startte ik het communicatiebureau Oliflo. Oliflo is vernoemd naar mijn twee zonen, Olivier en Floris. Met Oliflo richtte ik mij op professionele communicatie binnen bedrijven en zorginstellingen. In mijn zakelijke- en privéleven zag ik dat velen het contact met zichzelf in de hectiek van de dag beetje bij beetje verloren.

De combinatie van ouders zijn, carrière willen maken, sociaal middenin het leven willen staan en op en top partner willen zijn, is voor veel vrouwen én mannen een uitputtingsslag. Velen doen de dingen al heel lang op de automatische piloot, de bezieling ontbreekt. Tot zij ervaren dat deze manier geen energie meer geeft, maar dat het juist heel veel energie kost. In de hectiek van de dag is dan de kans groot dat je relatie komt vast te zitten en voordat je het weet verschuift het van samen naar alleen. Je bent meer aan het overleven dan leven.

Diverse psychotherapeutische opleidingen bij Phoenix Opleidingen, Interakt en het Bert Hellinger Instituut heb ik gevolgd. Hier heb ik geleerd over de ontstaanswijze van ons gedrag en handelen. Ik heb mij verdiept in loyaliteitspatronen, systeemdynamieken en psychologische inzichten. Terug naar de bron, waar patronen zijn ontstaan. Om vanuit bewustwording te kunnen groeien naar autonomie.

Ik heb mij gespecialiseerd in individuele begeleiding, relatietherapie, opstellingen met het verlangen, volgens de methode Ruppert en het geven van op maat gemaakte trainingen. Het fundament van de professionele begeleiding van Nestgeuren is een combinatie van Systemisch werken (kijken vanuit het familiesysteem), Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele analyse (TA).

Contact opnemen