Praktische informatie opstellingen met het Verlangen

Voor wie?
A. Je hebt zelf een vraag en wenst daar met een persoonlijke opstelling inzicht in te krijgen
Of
B. Je bent bereid als representant deel te nemen aan een opstelling (je brengt zelf geen vraag in, maar je kunt wel als representant worden uitgenodigd deel te nemen aan de opstelling).

Persoonlijke opstellingen najaar 2016

Vrijdag 30 september (vol)
Vrijdag 28 oktober (vol)
Vrijdag 25 november (vol)
Vrijdag 16 december (vol)

Persoonlijke opstellingen 2017

Vrijdag 13 januari
Vrijdag 17 februari
Vrijdag 24 maart

Plaats en tijd persoonlijke opstellingen: Den Haag, 13.15 tot 17.30 uur
Kosten exclusief btw
A. Persoonlijke familieopstelling € 140
B. Representant € 50

Begeleider

Cynthia Beumer van Nestgeuren, 'begeleiding in persoonlijke groei'

"Ik ben geraakt door de mens die zichzelf de vraag durft te stellen: “Wat kan ik zelf doen om mijn leven te veranderen?” Ik creëer voor hen een plek om te kunnen groeien, zodat zij bewuster gaan leven."

Inschrijven

Inschrijven kan per mail naar beumer@nestgeuren.nl onder vermelding van jouw naam, adres en telefoonnummer. De groep bestaat uit minimaal zes en maximaal vijftien deelnemers. Na inschrijving maak ik een afspraak voor een (kosteloos) persoonlijke telefonisch gesprek, waarna je de bevestiging per mail ontvangt.

Wachtlijst

Is op het moment van jouw aanmelding de workshop volgeboekt, dan kom je op een wachtlijst. Je krijgt daarvan bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan wordt degene die bovenaan de wachtlijst staat benaderd.

Reacties van deelnemers aan opstellingen

“Wat een inzicht.” “Ik voel zoveel meer rust, ik voel mijn levensenergie weer stromen.” “Fascinerend.” “Onvoorstelbare openbaring.” “Prachtig en zo liefdevol…….!”

Algemene voorwaarden

Bij de bevestiging van jouw aanmelding ontvang je ook de factuur. Teneinde jouw inschrijving definitief te maken, dien je deze binnen 2 weken na ontvangst te voldoen. Tot 28 dagen voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Mocht je jouw inschrijving tot 14 dagen voor aanvang ongedaan willen maken of willen doorschuiven, dan belasten wij 50% van het totaalbedrag aan jou door. Daarna zijn de kosten 100%. Nestgeuren kan door omstandigheden de bijeenkomst verschuiven, de deelnemers worden hiervan per omgaande op de hoogte gebracht. De deelnemers kunnen dan beslissen om op een andere datum deel te nemen of Nestgeuren restitueert het volledige bedrag.

Neem contact op