Nestgeuren brengt partners die zijn vastgelopen in hun relatie,
samen weer in beweging

Relatietherapie

Liefdespijn? Nestgeuren brengt partners die zijn vastgelopen in hun relatie, samen weer in beweging.

"Onze relatie stond op springen, we deelden nog maar zo weinig. Relatieproblemen? Het leek wel of het enige wat ons nog verbond onze ruzies waren. Vernietigende en pijnlijke ruzies. Maar we wisten ook dat we niet uit elkaar wilden."

Liefdespijn

Liefdespijn ontstaat als het contact met jouw partner er niet meer is. Als jullie eenmaal verstrikt zitten in ongezonde relatiepatronen, is het moeilijk om daar samen uit te komen. Jullie belanden steeds weer in dezelfde emoties. Intimiteit en seksualiteit zijn vertrokken. Gevoelens van onmacht "weet niet hoe ik het kan veranderen", schuld "ligt het aan mij?", eenzaamheid, schaamte, frustratie, boosheid voeren de boventoon.

Liefde

Het is mogelijk om uit deze ongezonde relatiepatronen te komen. Nestgeuren maakt inzichtelijk hoe deze tot stand zijn gekomen en hoe jullie die kunnen veranderen. Met als doel dat jullie elkaar weer kunnen begrijpen, waardoor de relatie weer liefdevol wordt.

“Direct na de start van de gesprekken merkten we dat dit zou gaan werken. We leerden ons patroon van ruzie te herkennen en gingen dit patroon bevechten - in plaats van elkaar. Daarna konden we weer gaan vertrouwen en verbinden. Onze relatie werd weer veilig. We delen nu meer, voelen ons geborgen." Samen onderzoeken wij onder andere op basis van EFT (emotionally focused therapy) deze blokkerende patronen die de relatie tussen jullie verstoren.
Nestgeuren leert je de ontmoeting met jezelf en de ander zodanig aan te gaan dat het tot verdieping leidt. Hierdoor komt jullie relatie weer in beweging.

Werkwijze Nestgeuren bij Liefdespijn

In het eerste relatietherapie gesprek stellen wij vast wat ieder voor zich en jullie samen willen veranderen. Op basis hiervan stellen wij samen een plan van aanpak op en bepalen wij hoeveel relatietherapie gesprekken nodig zijn. Veelal zijn dat zo'n 10 tot 12 gesprekken afgerond met een evaluatiegesprek.

Het dagtarief voor relatietherapie is € 135,00 per uur exclusief 21% BTW. Een sessie duurt circa 1,5 uur. Meer of minder tijd wordt in de factuur verrekend. Het avondtarief (vanaf 17.30 uur) voor relatietherapie is € 175,00 per uur exclusief 21% BTW. Onder bedrijfsgegevens staan de Algemene voorwaarden van Nestgeuren.

Contact opnemen


Behandelcontract relatietherapie

Het behandelcontract dienen jullie voor de eerste afspraak volledig in te vullen en naar mij te mailen.

Behandelcontract

Inspirerende Ted Talk's van Ester Perel

Het geheim van verlangen in een langetermijnrelatie
Kijk verder

Ontrouw heroverwogen… een talk voor iedereen die ooit heeft liefgehad
Kijk verder